Mikä on Satamatie 6?

Kuutosen intohimona on hyvä kahvi

Tule nauttimaan kaupungin lesoin kupillinen vähintään yhtä lesoihin järvimaisemiin vanhojen vallien kupeessa, hae herkut mukaasi tai tee kahvihankintoja tehtaanmyymälässämme. Täältä löydät myös Suomen ainoan Hito hyvä -ostoskeskuksen - tervetuloa!

We coffee you!

 

Lehmus Roastery

Vuoden 2017 Suomen parhaan paahtimon titteliä kantava ja Suomen lesointa kahvia rakkaudella paahtava Lehmus Roastery tuo laatukahvit kaikkien ulottuville. Lehmus Roasteryn kahvit valmistuvat vastuullisten tuottajien luomu- tai reilunkaupan pavuista. Jokainen paketti paahdetaan ja pakataan Kuutosessa. Tällä hetkellä valikoimista löytyy kuusi eri paahtoa sekä suosittu viiden kahvin maistelupakki.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Kafe Silmu

on kahvin- ja teenystävän rento ja kodikas olohuone. Maistuisiko kupillinen naapurissa paahdettua, vastajauhettua kahvia? Tai ehkä jotain laadukkaasta teevalikoimastamme? Hemmottelemme sinua myös herkullisilla ja terveellisillä raakakakuilla, tuorepuristetuilla mehuilla ja raikkailla smoothieilla. Aamiaisaikamme on silloin kun Sinulle sopii - all day breakfast tarjolla koko päivän.

Tervetuloa kylään!